Ashley Olsen

9. února 2008 v 11:25 |  Ashley Olsen
Ashley Olsen
herečka
Datum narození:
13.6.1986
Místo narození:
Sherman Oaks,Kalifornie,USA
Znamení:
Blíženci
Životopis
Ashley Fuller Olsen se narodila v pátek 13. ve znamení blíženců, a je o dvě a půl minuty starší než její sestra Mary-Kate. Když bylo Ashley devět měsíců, matka vzala ji i její sestru na konkurz do seriálu Full House (Plný dům).Sestry konkurz vyhrály a tak se až do jejich devíti let dělily o roli hlavní hrdinky Michelle Taner.

Ashley byla ostýchavá a tak hrála spíše vážné a hromadné scény,kdežto extrovertní Mary-Kate hrála scény spíše komické a veselé. Již během seriálu stačily sestry založit úspěšnou společnost Dualstar Production Group a pod ní natáčely své první filmy. Jejich otec jim po skončení Full House najal jejich tiskového mluvčího Roberta Thorna. Ashley Olsen natočila společně se svou sestrou mnoho méně či více úspěšných filmů, v poslední době se ale sestry rozhodly vyrazit každá na svou sólovou dráhu.


Celé Jméno: Ashley Fuller Olsen
Výška: 163 cm
Píše: pravou rukou
Barva očí: modro/zelená
Barva vlasů: blond
Povaha: upřímná
Sbírá: plyšové medvídky
Hobby: tanec, tenis, golf, kino
Oblíbený film: Pravá blondýnka
Oblíbené oblečení-džíny,krátký top a sandále
Oblíbený účes: rozpuštěné vlasy
Oblíbené zvíře: její pes Lucy
Oblíbené jídlo: špagety s kečupem a omáčkou
Oblíbené pití: džus
Oblíbené barvy: žlutá,purpurová a modrá

Cíl do budoucna: ,,Pokud nebudu hrát,ráda bych se stala tanečnicí."
Filmografie
2003Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) ...Budoucí Anděl
2003Výzva (TV) (The Challenge) ...Elizabeth (Lizzie) Dalton
2002První jízda (Getting There) ...Taylor Hunter
2001Tak málo času (TV seriál) (So Little Time) ...Chloe Carlson
2001Sestry v Londýně (Winning London) ...Riley Lawrence
2001Mary-Kate and Ashley in Action! ...Ashley/Special Agent Amber
2001Sestry na Bahamách (Holiday in the Sun) ...Alex Stewart
2000You're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance ...
2000Sestry v akci (Our Lips Are Sealed) ...Ashley Parker/Abby Turtleby/Andrea Frauenfelder
1999Gólová výměna (Switching Goals) ...Emma Stanton
1999Výlet do Paříže (Passport to Paris) ...Allyson 'Ally' Porter
1998You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume Party ...
1998Dvě z jednoho těsta (TV seriál) (Two of a Kind) ...Ashley Burke
1998Táta z plakátu (Billboard Dad) ...Emily Tyler
1997You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party ...
1997You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Birthday Party ...
1996Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the U.S. Space Camp Mission, The ...Ashley
1996Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Shark Encounter, The ...Ashley
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Sea World Adventure, The ...Ashley
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise, The ...Ashley
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Christmas Caper, The ...Ashley
1995You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Sleepover Party ...Ashley
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Fun House Mystery, The ...Ashley
1995Malé dohazovačky (It Takes Two) ...
1994Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Logical i Ranch, The ...Ashley
1994Jak byl dobyt západ (TV) (How the West Was Fun) ...Jessica Martin
1994Little Rascals, The ...Twin #1
1994Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of Thorn Mansion, The ...Ashley
1993Měsíční kámen (Double, Double, Toil and Trouble) ...Lynn Farmer/Young Aunt Agatha
1992Jedeme k babičce (TV) (To Grandmother's House We Go) ...Julie Thompson
1987Plný dům (TV seriál) (Full House) ...Michelle Elizabeth Tanner
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jassica Jassica | Web | 9. února 2008 v 11:30 | Reagovat

U mě je bleskovka tak se zapoj!!Jinek pěknej blog!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.