Lindsay Lohan

3. února 2008 v 19:41 |  Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
herečka,modelka,zpěvačka,textařka
Datum narození:
2.7.1986
Místo narození:
New York,USA
Znamení:
Rak
Životopis
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards. Tento rok dokonca MTV music awards moderovala
Filmografie
2008Best Time of Our Lives, The ...Caitlin
2007Woman of No Importance, A ...
2007I Know Who Killed Me ...Aubrey Fleming / Dakota Moss
2007Speechless ...Sara
2007Chapter 27 ...Jude
2007Georgiino Pravidlo (Georgia Rule) ...Rachel
2006Jen trošku štěstí (Just My Luck) ...Ashley Albright
2006Atentát v Ambassadoru (Bobby) ...Diane
2006Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) ...Lola Johnson
2005Herbie Fully Loaded ...Maggie Peyton
2004Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) ...Mary Elizabeth Cep/Lola
2004Protivný sprostý holky (Mean Girls) ...Cady Heron
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Anna Coleman
2002Najděte stopu (Get a Clue) ...Lexy Gold
2000Bette ...Rose #1 (2000)
2000Life-Size ...Casey Stuart
1998Past na rodiče (The Parent Trap) ...Hallie Parker/Annie James
Diskografie
Album
2005
2004
2004
2003
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.