Emily Deschanel

20. března 2008 v 20:59 |  Emily Deschanel
Emily Deschanel

herečka

Datum narození: 11.10.1976 Místo narození: Los Angeles, Californie, USA Znamení: Váhy
Životopis
Emily Deschanel se stala jednou z nejzářivějších Hollywoodských hvězd. V posledních letech hrála v takových filmech jako je Návrat do Cold Mountain (režie Anthony Minghell), Pevnost Alamo (režie John Lee Hancock), Spider-Man 2 (režie Sam Raimi) a Glory Road (režie James Gartner), kde si zahrála vedle hereckých osobností Joshe Lucase a Dereka Lukeho.

V říjnu 2004 ji magazín Interview jmenoval jako jednu z šesti (řekněme) herců měsíce (6 Actors to Watch) v pravidelném sloupku Mladý Hollywood (Young Hollywood).

V roce 2003 se zúčastnila Mezinárodního filmového festivalu v Torontu (Toronto International Film Festival) a v roce 2004 Sundance Film Festival s nezávislým filmem Easy (režie Jane Weinstock).

Emily Deschanel hostovala v televizních seriálech Drzá Jordan, Providence a Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Co se týče divadelní kariéry, jako člen Interact Theatre Company hrála roli "Emily" ve hře Our Town (Naše město) a roli "Natashi" ve hře Three Sisters (Tři sestry).
Filmografie
2005Sběratelé kostí (TV seriál) (Bones) ...Dr. Temperance 'Kůstka' Brennan
2005Boogeyman ...Kate Houghton
2004Old Tricks ...Woman
2003Easy ...Laura
2003Návrat do Cold Mountain (Cold Mountain) ...Mrs. Morgan
2002Dům v růžích (Rose Red) ...Pam Asbury
2001Heart Department, The ...Maude Allyn
2000It's a Shame About Ray ...Maggie
1994Může to potkat i vás (It Could Happen to You) ...Paint Throwing Fur-Activist
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.