Jessica Biel

Jessica Biel - super shoot

24. srpna 2008 v 11:10

Jessica Biel - three photos

18. srpna 2008 v 11:19

Jessica Biel - shootek

17. srpna 2008 v 0:03

Jessica Biel photoshoot

15. srpna 2008 v 10:30

Jessica Biel vs. Sarah Jessica Parker

7. července 2008 v 19:44

Jessica Biel anim

28. března 2008 v 18:01

Jessica Biel-videa

6. března 2008 v 17:06

animovaná Jessica

16. února 2008 v 17:24

Jessica Biel

15. února 2008 v 20:54
Jessica Biel
herečka
Datum narození:
3.3.1982
Místo narození:
Ely,Minnesota,USA
Znamení:
Ryby
Životopis
Jessica Biel se díky svému atraktivnímu vzhledu dostala do společnosti nejobsazovanějších mladých hereček současnosti. Debutovala v televizní sérii studia Warner Bros 7th Heaven a záhy se dostala k zakázkám jako Ulee's Gold, Summer Catch, I'll Be Home For Christmas, Pravidla vášně, Texaský masakr motorovou pilou či Cellular. Zanedlouho ji uvidíme po boku Orlanda Blooma v romantickém snímku Camerona Crowea Elizabethtown a akčním thrilleru Stealth. V příštích několika letech budou tituly v její filmografii přibývat jen pozvolna - je totiž rozhodnuta vrátit se zpět na univerzitu, neboť kvůli svým filmovým závazkům odchodil jen tři semestry.
Filmografie
2007Když si Chuck bral Larryho (I Now Pronounce You Chuck and Larry) ...Alex McDonough
2007Next (Next) ...Liz
2006Home of the Brave ...Vanessa Price
2006Iluzionista (Illusionist, The) ...Sophie
2005Stealth: Přísně tajná mise (Stealth) ...Lt. Kara Wade
2005Elizabethtown (Elizabethtown) ...Ellen Kishmore
2005Nightstalkers, Daywalkers & Familiars: Inside the World of Blade Trinity ...Abigail Whistler
2005London ...London
2004Cellular (Cellular) ...Chloe
2004It's a Digital World ...Regrettal
2004Blade: Trinity (Blade: Trinity) ...Abigail Whistler
2003Texaský masakr motorovou pilou (The Texas Chainsaw Massacre) ...Erin
2002Rules of Attraction, The ...Lara Holleran
2001Letní vzplanutí (Summer Catch) ...Tenley Parrish
2000Surprise! ...Mary Camden
1998I'll Be Home for Christmas ...Allie
1997Ulee's Gold ...Casey Jackson

Jessica Biel-obrázky

12. února 2008 v 12:26
 
 

Reklama