Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia - black_white shoot

11. září 2008 v 14:05

Natalie Imbruglia - shootik

10. září 2008 v 17:29

Natalie Imbruglia photoshoot

20. srpna 2008 v 9:46

Natalie Imbruglia fotky z koncertu

2. července 2008 v 21:30

Natalie Imbruglia anim

29. března 2008 v 21:03

Natalie Imbruglia-videa

6. března 2008 v 14:42

Natalie Imbruglia

9. února 2008 v 12:51
Natalie Imbruglia
herčka,zpěvačka
Datum narození:
4.2.1975
Místo narození:
Sydney,Nový Jižní Wales,Australia
Znamení:
Vodnář
Životopis
Australská kráska Natalie Imbrulia dobyla před pár lety svým prvním albem "Left Of The Middle" a hlavně prvním singlem "Torn". Má za sebou i účinkování v úspěšném seriálu Neighbours, který pomohl například i Bryanu Adamsovi a mnoha dalším.
Filmografie
2007Elise ...Elise Silverton
2003Johnny English (Johnny English) ...Lorna Campbell
2002Legend of the Lost Tribe ...Koala
1985Neighbours ...Elisabeth 'Beth' Brennan Willis (1991-1993, 1994)
Diskografie
Album
2005
2001
1998
Wishing I Was There
1998

Natalie Imbruglia-obrázky

9. února 2008 v 12:34
 
 

Reklama