Nelly Furtado

Nelly Furtado v časáku

20. července 2008 v 21:34

Nelly Furtado a její image

4. června 2008 v 13:53

Nelly Furtado photoshoot

29. května 2008 v 16:58

Nelly Furtado anim

28. března 2008 v 18:53

Nelly Furtado-videa

6. března 2008 v 15:11

Animovaná Nelly

16. února 2008 v 17:28

Nelly Furtado

15. února 2008 v 21:52
Nelly Furtado
zpěvačka
Datum narození:
2.12.1978
Místo narození:
Victoria, Britská Kolumbie, Kanada
Znamení:
Sřelec
Životopis
Nelly Furtado je kanadská zpěvačka,textařka a příležitostná herečka. Nelly pochází ze 3 dětí .Její rodiče Maria Manuela a Antonio Jose-Furtado pocházejí oba z Portugalska,a proto umí Nelly i výborně portugalsky. Také se později ve škole začala ušit i španělsky a hindsky.

Když jí bylo 9 let,začala se učit hrát na pozoun a na ukulele,později i na kytaru a klávesy. Její poslední zatím vydané album Loose vyšlo v červnu 2006,na němž se setkává s mnoha umělci jako Timbaland nebo Juanes. Jsou na něm singly jako např.: Meneater, Promiscuous, All Good Things nebo Say it Right.

S DJem a producentem Jasperem Gahuniem má dcerku Nevis (nar. 20.9.2003). Byli spolu celkem čtyři roky, přičemž rozchod prý proběhl v rukavičkách. Po nějaké době Nelly oficiálně oznámila, že se zasnoubila se zvukovým inženýrem hudebníka Timbalanda, Demaciem "Demo" Castellonem, se kterým se seznámila během práce na zpěvaččině desce Loose z roku 2006. Nelly Furtado má pro Dje zřejmě opravdovou slabost.
Diskografie
Album
2006
2003
2000
2005
2004
2004
2003
2002
2001
2001
2000
I'm Like A Bird Filmografie
200495.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 ...Performer
2001Party in the Park 2001 ...Performer

Nelly Furtado-Obrázky

15. února 2008 v 21:23
 
 

Reklama