Paris Hilton

CARMEN VS. PARIS

29. září 2008 v 17:58

PARIS VS. PHOEBE

26. září 2008 v 22:00

Paris Hilton with Lindsay Lohan

15. srpna 2008 v 10:26
Vrána k vráně sedá

Paris Hilton vs. Nicky Hilton

21. července 2008 v 22:40

Paris Hilton vs. Katherine Heigl

19. července 2008 v 0:41

Paris Hilton vs. Eva Longoria

7. července 2008 v 20:09

Paris Hilton vs. Courtney Love

7. července 2008 v 19:23

Paris a Nicky Hilton

6. června 2008 v 18:07

Paris Hilton v Praze :D

8. dubna 2008 v 20:47
No ja jsem si myslela ze ji naucili chodit...
Ja se mu divim jak s ni muze vydrzet
Ted hodila tlamu v Praze...kde ji hodi priste ? :D

Paris Hilton anim

24. března 2008 v 8:49

Paris Hilton-videa

6. března 2008 v 16:54

animovaná Paris

16. února 2008 v 10:22

Paris Hilton

10. února 2008 v 20:12
Paris Hilton
herečka,zpěvačka,modelka
Datum narození:
17.2.1981
Místo narození:
New York,USA
Znamení:
Vodnář
Životopis
Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr.

Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto roku. V září 2004 publikovala autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller. Věnuje se také modelingu (je tváří Guess pro rok 2005), zpívá (na vlastním labelu Heiress Records jí vyjde pop/rockové debutové album), je po ní pojmenována vůně "Paris Hilton", přes Amazon.com rozjela prodej šperků a plánuje celosvětovou síť klubů "Club Paris" (první bude otevřen v New Yorku na Silvestra 2005), pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.
Diskografie
Album
2006
Paris Filmografie
2008Hottie and the Nottie, The ...
2006Bottom's Up ...Lisa Mancini
2006Pledge This! ...Victoria English
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...
2004Hillz, The ...Heather Smith
2004Život s Helenou (Raising Helen) ...Amber
2003L.A. Knights ...Sadie
2003Wonderland Masakr (Wonderland) ...Barbie
2003Kocour (The Cat in the Hat) ...Female Club-Goer
2002Nine Lives ...Jo
2002QIK2JDG ...Strung-out Supermodel
2000Sweetie Pie ...
1991Wishman ...Girl on Beach

Paris Hilton-OBRÁZKY

10. února 2008 v 15:38
 
 

Reklama